salonki hehku on valtuutettu

exuviance-hoitola

tervetuloa toimiviin kauneushoitoihin

Ammattimaisilla exuviance-professional hoidoilla saat varmasti aidon hehkusi uuteen loistoon - Stressivapaasti.

Ammattimainen Exuviance-Professional hoito tarjoaa ihollesi tutkitusti tehokkaan hoidon ja voit irrottautua hetkeksi arjen kiireistä. 

Miten Exuviancen AHA-kuorinta eroaa muista kuorinnoista?
AHA-happo kuorii ensin hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Vain kuolleet ihosolut poistetaan. Exuviancen AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset.

Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. Exuviancen AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen.

Patentoitu & Tehokas

Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. Exuviancen AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen.

Ammattitasoinen & Räätälöity
Exuviance-hoitoja saa vain koulutetulta ihoterapeutilta, joka räätälöi hoidon juuri sinun ihotyyppisi ja ongelmasi mukaan. Saatavana on erilaisia Exuviance-hoitoja, jotka on tarkoitettu eri ihotyypeille ja ongelmille.
Kaikille Ihotyypeille & Ikäryhmille
Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista.

Exuviance-hoidoilla saat näkyviä tuloksia

Näin iho pysyy kauniina ja terveenä.

Hoitolassa tehty ammattimainen kasvohoito rentouttaa, auttaa voimaan paremmin ja hoitaa ihoa. Kasvohoidon ajatellaan usein olevan ylellisyyttä. Exuviancen ihonhoitofilosofian mukaan kasvohoito on kuitenkin terveellinen tapa.

Exuviance-Professional hoitolahoidot

Vaikka ihossa ei olisi isompia ongelmia, on hyvä käydä hoitamassa ihoa, jotta ikääntymisen merkit pysyvät poissa.
Ammattimainen Exuviance-Professional hoito tarjoaa ihollesi tutkitusti tehokkaan hoidon ja voit irrottautua hetkeksi arjen kiireistä! Alla olevassa videossa kerrotaan lisää Exuviancen hoitolohoidosta.

Exuviance-tuotteet – tutkittua tehoa

Exuviance mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA-tuotteita 1980-luvulla.

Exuviancen perustajat tohtori Eugene Van Scott ja tohtori Van Scott ovat kansainvälisesti arvostettuja kosmeettisen dermatologian edelläkävijöitä. He ovat kehittäneet ja patentoineet ensimmäisen AHA-kuorinnan.

Tutkimus ja kliininen kokemus ovat osoittaneet, että AHA-hapoilla voidaan hoitaa menestyksekkäästi erilaisia iho-ongelmia, kuten ikääntyvää ihoa, kuivuutta, aknea ja pigmenttiläiskiä.

EXUVIANCE - PREMIUM KASVOHOIDOT

  • Peeling - hedelmähappokuorinta ja naamio 79€
  • Classic - hedelmähappokuorinta, hieronta ja naamio 105€
  • Deluxe - hedelmähappokuorinta, erikoishoito, hieronta ja erikoisnaamio 115€
  • Silmänympäryshoito - hedelmähappokuorinta ja naamio silmien ympäryksille 25€ (kasvohoitojen yhteydessä).
  • Retinol Peel kasvohoito – Tehokas ja nopea uutuushoito hyödyntää A-vitamiinin tehoa ihon uudistumisessa. Sisältää kasvohieronnan ja erikoisnaamion. 149€
  • Retinol Peel kuorinta – Hoito sopii häivyttämään ikääntymisen merkkejä, ryppyjä ja pintajuonteita sekä epätasaista pigmentaatiota. 95€

1-ON-1 KAUNEUSKONSULTOINTI

Tarvitsetko iho- ja kauneusasioiden suhteen asiantuntevaa ja osaavaa apua, jolla ei ammattitaito lopu kesken?

Jokainen asiakas on täysin yksilö erilaisine tarpeineen, joten hinta sovitaan konsultointi kohtaisesti.

Teen henkilökohtaista kauneusneuvontaa joka tuottaa tuloksia!

KYLLÄ

mitä Asiakkaat puhuu...

★★★★★

"Suosittelen lämpimästi.

Testannut olen niin ripsi, kulma, kynsi kuin muutkin kosmetoligiset hoidot ja ollut tuloksiin erittäin tyytyväinen. Lisäksi saanut paljon hyviä vinkkejä sekä ohjausta.

Joskus olen toisten suosituksesta haksahtanut käymään muualla, mutta saanut pettyä ja kiireen vilkkaan varannut hoidot taas Heliltä. Sit vain suositukset toisinpäin, et huomaavat eron.

Kiitos ihanaiseni"
- Katja Varonen, Polvijärvi

★★★★★

"Takuulla hyvää palvelua ja aina erinomainen lopputulos" 

- Outi Kuningas, Polvijärvi

==========

★★★★★

Miun ripset on jo vuosia saaneet Helin käsittelyn, enkä vaihtais! oot paras.

- Minna Koistinen, Outokumpu

==========

★★★★★

"Nopeasti saatiin aika ja työ on ensiluokkaista!"

- Leila Sirviö, Outokumpu

★★★★★

Hei. Piti ihan laittaa viesti ja antaa hyvää palautetta 😊.

Kävin tänään optikolla ja optikko totesi seuraavaa; Täytyy sanoa, että sinulla on muuten harvinaisen hyvin laitetut ripsienpidennykset. Tässä työssä näkee paljon huonoja toteutuksia, joskus ihan vaarallisia silmille.

Että kiitos paljon sinulle, kun teit ne niin hyvin 😍😁!

- Maiju Anttilainen, Polvijärvi

nyt on aika hemmotella itseäsi!

Hoidetaanko yhdessä iho- ja kauneusasiat kuntoon?